Designer

Mit navn er Tine Persson, det er mig, der står bag design og udvikling af BagUp.

Ideen bag BagUp

Ideen opstod efter jeg i 16 år som arkitekt og designer har arbejdet med det fysiske og sociale læringsmiljø.

Jeg har lavet mange registreringer af, hvordan børn intuitivt skaber rum til deres lege på tæpper og løfter rundt med tunge kasser for at flytte legen hen, hvor det er rart at være. Jeg har ofte mødt problemet, når legetøjet fylder, roder og skaber konflikter, både i institutioner og i hjemmet.

De udfordringer skabte grobund for udviklingen og designet af BagUp. Et produkt der gør det nemt at rydde og og flytte sine ting – og som samtidig styrker barnets læringslyst og udvikling igennem den gode leg.

BAGUP GØR BØRN MERE OPFINDSOMME, INDLEVENDE, SAMARBEJDSVILLIGE OG STYRKER DERES SELVVÆRD

Fremtidens tendenser

Jeg har en stærk fornemmelse for fremtidens tendenser med hverdagen som min inspirationskilde. Jeg stiller mig undrende overfor problematikker, finder ind til kernen af problemet, og skaber derigennem multifunktionelt design med et udviklende og lærende perspektiv.

Min mission med BagUp

BagUp skal være en kompetent og udviklende dansk designvirksomhed indenfor multifunktionelt design, der underbygger det fysiske og sociale læringsmiljø. Jeg vil åbne op for nye historier og nye måder at anvende dansk design på. Design, der både forbedrer, optimerer og forskønner vores hverdag.

Tine Persson
Cand.Arch. – Arkitekt MAA – Designer