Handelsbetingelser

1. Generelle oplysninger

BAGUP
CVR: 29 00 29 91
Hørretløkken 170
8320 Mårslet
M: Tine@bagup.dk
T: + 45 40 44 65 51
BAGUP blev etableret i 2015.

 

2. Betaling

Alle priser er angivet i DKK og inklusive 25% moms. Hos BagUp kan du betale med både Dankort og de mest almindelige kreditkort. Du kan se, hvilke kort vi modtager på forsiden. Betalingen for varerne trækkes først på dit kort, når varerne afsendes fra BagUp. Der er ingen gebyrer for betaling med danske og udenlandske betalingskort.

 

3. Levering

Leveringstid 3-5 hverdage. Vi sender varer hver dag, derfor får du som regel dine varer inden for 3-5 hverdag, efter du har bestilt dem. I ferietid, juletid og under udsalg, kan der forekomme lidt længere leveringstid. Hvis du skal bruge varen til en bestemt dag, så skriv det venligst i bemærkninger.

Vi sender alle pakker ud med Post Danmark uden omdeling, med mindre du vælger omdeling eller levering til firmaadresse. Du har mulighed for at vælge det afhentningssted der passer dig bedst i forhold til dit hjem, arbejde eller lign. Hvis du er usikker på om du er hjemme når pakkeposten kommer kan du vælge med omdeling – Flex og skrive hvor de må stille pakken (fx “må stilles i carport”). Det er dog på eget ansvar såfremt du ikke har modtagerflex aftale med Post Danmark.

 

4. Særlige vilkår

Der er altid to års garanti på BagUp posen. Læs mere om reklamation under punkt 5. reklametionsret.

 

5. Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du enten har modtaget din vare, får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis, eller når du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til Tine@bagup.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du i bunden af vores handelsbetingelser.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: BAGUP, Hørretløkken 170, 8320 Mårslet.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular eller vedlægger denne. (se nederst i dokumentet)

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Enhver tvist mellem forhandler (BagUp) og kunden er underlagt dansk lov.

 

5. Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på bagup.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger.

Varen sendes til:BAGUP, Hørretløkken 170, 8320 Mårslet.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

6. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos BAGUP og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Ansatte i BAGUP har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på bagup.dk er direktør Tine Persson. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til bagup.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos BAGUP har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til BAGUP via e-mail Tine@bagup.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Tine Persson. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

7. Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

TIL BAGUP
Hørretløkken 170
8320 Mårslet
M: Tine@bagup.dk
T: + 45 40 44 65 51

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer __________________________
Bestilt den __________________________
Modtaget den __________________________
Dato __________________________
Forbrugerens navn __________________________
Forbrugerens adresse __________________________
Forbrugerens underskrift __________________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)